DJ Promo
SOHO PARTY - Az éjjel soha nem érhet véget 2016

SOHO PARTY
Az éjjel soha nem érhet véget 2016
ÚJ REMIXEK

DanceMania Recordings/Oxigen Music

B-Sensual Club Mix
Szeifert & Krash Marseille Remix
Peat Jr. & Fernando Club Mix
2016 EB Club Mix

A magyar fociválogatott hatalmas meneteléssel, csoportgyőztesként jutott tovább a nyolcaddöntőbe a franciaországi Európa-bajnokságon, miközben a szurkolók itthon és Franciaországban is az eb hivatalos magyar dalával, az egykori Soho Party-slágerrel biztatták a csapatot.

Náksi Attila felkérte néhány barátját, hogy "Az éjjel soha nem érhet véget" című dalból készítsenek izgalmas klubmixeket, így Bárány Attila, Szeifert és Fernando jóvoltából már ezen a hétvégén és talán egész nyáron a klubokban is pöröghet a híres dal, amelyről a The New York Times is beszámolt már!

Töltsd le a vadonatúj B-Sensual Club Mix, Szeifert & Krash Marseille Remix és Peat Jr. & Fernando Club Mix verziókat a fenti linkekről + ha még nincs meg, továbbra is elérhető a 2016 EB Club Mix változat is!

Hajrá Magyarország!

Náksi Attila Soho Party és Budapest Parádé classic DJ-szettje megrendelhető a nyári szezonra:
naksi@dancemania.cc | +36 20 9 311 511

12345

FIGYELEM! A DJ Promo hírlevelekből letölthető dalok nem nyilvános bemutatásra jogosított hangfelvételek! Az ilyen célból történő felhasználás, többszörözés, másolat készítése kizárólag a szükséges engedélyek birtokában történhet.


DJ Promo

Hírlevélkiküldés megrendelése: csaba.mezei@lightmedia.hu | +36 30 850 2261

powered by lightmedia | Leiratkozás