LETÖLTHETŐ MP3 FÁJLOK:

LIQUID LIMBS
restart '13 EP

(Liquid Limbs)

Living In The House (Restart 2013 Edit)
Take Me Higher (Original)
Zuhanás 2013 (Original)
Ez a zene túl bonyolult (2013 Live Act Mix)
10:10 (Original)

Kedves DJ-k!

Egy legenda újra életre kel! Az idén 20 éves Liquid Limbs formációt több zenei kiadványban a magyarországi tech-acid-house úttörőjeként jegyzik, "Living In The House" című első sikerdaluk a '90-es évek elején szinte megalapozta a hazai elektronikus zenei élet jövőjét.

Fergeteges Mayday partik a Pecsában és szerte az országban, Prodigy-előzenekar több ízben Magyarországon és külföldön egyaránt - csak néhány mérföldkő a Liquid Limbs életéből, amelyről még a híres brit zenei szaklap, a Melody Maker is beszámolt annak idején.

A 2013-as visszatérésről és az elmúlt két évtizedről a Liquid Limbs alapító producere, Batta Róbert (Suta) az Origo címlapján is szerepelt Quart-interjúban mesélt.

Időközben készül a vadonatúj live act anyaga, valamint a régi-új dalokból álló friss Liquid Limbs-album. A "restart '13" című EP öt meghatározó szerzeménnyel már letölthető a fenti linkekre kattintva!

Kapcsolódó linkek: Facebook | SoundCloud

Kontakt és live act booking: Batta Róbert (Suta) | skysuta@gmail.com | +36 70 244 1431

FIGYELEM! A DJ Promo hírlevelekből letölthető dalok nem nyilvános bemutatásra jogosított hangfelvételek! Az ilyen célból történő felhasználás, többszörözés, másolat készítése kizárólag a szükséges engedélyek birtokában történhet.

DJPROMO

Kapcsolat: csaba.mezei@lightmedia.hu | 06 30 8502261 | Leiratkozás

powered by lightmedia